Alimentatie-APK

Betaalt of ontvangt u alimentatie?

Betaalt of ontvangt u alimentatie? Zijn er sinds de (laatste) vaststelling van de kinder- of partneralimentatie veranderingen in uw situatie of in die van de alimentatie-ontvanger of -betaler?

Alimentatie-APK €250,-
Voor een bedrag van €250,- (incl. btw en incl. kantoorkosten) maken onze gespecialiseerde familierecht advocaten op basis van de meest recente Tremanormen een alimentatieberekening, waarna zij gedurende een overleg op het kantoor van De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg de mogelijkheden bespreken om tot aanpassing van de alimentatie te komen.

Vervolgens kunt u zelf, danwel met onze tussenkomst, hierover in overleg met uw ex-partner om zo mogelijk in der minne tot hernieuwde afspraken te komen.

U kunt zich ook samen tot één van onze mediators wenden, zodat de mediator u kan begeleiden in het maken van (hernieuwde?) afspraken op basis van de nieuwe normen. Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden hiertoe.

Indien u gebruik wilt maken van deze Alimentatie-APK of meer informatie wenst, neem dan contact op met één van onze alimentatiespecialisten: Tineke Noordegraaf-van Dijke (t.noordegraaf@devoort.nl) of Kevin Scheper (k.scheper@devoort.nl).

Alimentatie-APK - mr. Tineke Noordegraaf - advocaat familierecht De Voort Advocaten | Mediators Tilburg

Naast de Alimentatie-APK biedt De Voort Advocaten | Mediators ook de Huwelijkse voorwaarden-APK om uw huwelijksvermogensregime onder de loep te nemen, de Ondernemings-APK voor ondernemers die hun complete juridische huishouden willen laten controleren en de Starters-APK, de juridische basis voor startende ondernemers.