Alimentatie-APK

Betaalt of ontvangt u alimentatie?

Betaalt of ontvangt u alimentatie? Zijn er sinds de (laatste) vaststelling van de kinder- of partneralimentatie veranderingen in uw situatie of in die van de alimentatieontvanger dan wel -betaler?

Alimentatie-APK €250,-

Voor een bedrag van €250,- (incl. btw en incl. kantoorkosten) maken onze gespecialiseerde familierecht advocaten op basis van de meest recente Tremanormen een alimentatieberekening, waarna zij gedurende een overleg op het kantoor van De Voort Advocaten | Mediators in Tilburg de mogelijkheden bespreken om tot aanpassing van de alimentatie te komen.

Indien u gebruik wilt maken van deze Alimentatie-APK of meer informatie wenst, neem dan contact op met één van onze alimentatiespecialisten:

Tineke Noordegraaf-van Dijke (t.noordegraaf@devoort.nl) of
Kevin Scheper (k.scheper@devoort.nl).

 

Tineke Noordegraaf - advocaat Familierecht Tilburg   Kevin Scheper - advocaat Familierecht Tilburg

 

Naast de Alimentatie-APK biedt De Voort Advocaten | Mediators ook de Huwelijkse voorwaarden-APK. Wij adviseren u dan over de wettelijke gemeenschap van goederen of op maat gemaakte huwelijkse voorwaarden. Voor ondernemers die hun complete juridische huishouden willen laten controleren is er de Ondernemings-APK. De Starters-APK biedt de juridische basis voor startende ondernemers.