Huwelijkse voorw.-APK

Check-up huwelijkse voorwaarden

Bent u gehuwd of bent u van plan in het huwelijksbootje te stappen?

Heeft u er (destijds) over nagedacht of u inderdaad 'automatisch' in gemeenschap van goederen (alles delen) wilt trouwen of dat er nadere financiële afspraken moeten worden gemaakt? Wilt u de waarde(opbouw) van uw bedrijf met uw partner delen of juist niet? En uw spaargeld?
 
Wij adviseren cliënten zowel voor als tijdens hun huwelijk goed na te denken over de gevolgen van hun huwelijksgoederenregime in geval van scheiding, overlijden en schuldeisersverhaal (ook in faillissementssituatie).

Aangezien persoonlijke situaties van jaar tot jaar kunnen verschillen, adviseren we periodiek uw huwelijksvermogensregime onder de loep te nemen en waar nodig te laten wijzigen.
 
De familierecht advocaten van De Voort Advocaten | Mediators kunnen u (zowel voor als tijdens uw huwelijk) adviseren over de keuze voor de wettelijke gemeenschap van goederen of voor op maat gemaakte huwelijkse voorwaarden. Wij bieden u onze Huwelijkse voorwaarden-APK aan voor een bedrag ad €250,- incl. BTW en kantoorkosten.
 
Indien u gebruik wilt maken van deze Huwelijkse voorwaarden-APK of meer informatie wenst, neem dan contact op met één van onze familierecht advocaten: Tineke Noordegraaf-van Dijke (t.noordegraaf@devoort.nl).

Alimentatie-APK - mr. Tineke Noordegraaf - advocaat familierecht De Voort Advocaten | Mediators Tilburg

Naast de Huwelijkse voorwaarden-APK biedt De Voort Advocaten | Mediators ook de Alimentatie-APK om uw te ontvangen of te betalen alimentatie opnieuw te berekenen naar een verandering van de situatie, de Ondernemings-APK voor ondernemers die hun complete juridische huishouden willen laten controleren en de Starters-APK, de juridische basis voor startende ondernemers.