Huwelijkse voorw.-APK

Check-up huwelijkse voorwaarden

Bent u gehuwd of bent u van plan in het huwelijksbootje te stappen? Heeft u er (destijds) over nagedacht of u inderdaad 'automatisch' in gemeenschap van goederen (tot 31 december 2017, alles delen) wilt trouwen? Of dat er nadere financiële afspraken moeten worden gemaakt? Is het nieuwe huwelijksvermogensregime per 1 januari 2018 (beperkte gemeenschap) voor u gewenst? Wilt u de waarde(opbouw) van uw bedrijf met uw partner delen of juist niet? En uw spaargeld?

Wij adviseren cliënten zowel vóór als tijdens hun huwelijk goed na te denken over de gevolgen van hun huwelijksgoederenregime. Bijvoorbeeld in geval van scheiding, overlijden, schuldeisersverhaal en in een faillissementssituatie, alsmede in het geval er schenkingen of erfenissen worden ontvangen. Aangezien persoonlijke situaties van jaar tot jaar kunnen verschillen, adviseren we uw huwelijksvermogensregime periodiek onder de loep te nemen en waar nodig te laten wijzigen.

De familierecht advocaten van De Voort Advocaten | Mediators kunnen u, zowel voor als tijdens uw huwelijk, adviseren over de keuze voor de wettelijke gemeenschap van goederen of voor op maat gemaakte huwelijkse voorwaarden. Wij bieden u onze Huwelijkse voorwaarden-APK aan voor een bedrag €250,- incl. btw en kantoorkosten.

Indien u gebruik wilt maken van deze Huwelijkse voorwaarden-APK of meer informatie wenst, neem dan contact op met één van onze alimentatiespecialisten:

Tineke Noordegraaf-van Dijke (t.noordegraaf@devoort.nl) of
Kevin Scheper (k.scheper@devoort.nl).

 

Tineke Noordegraaf - advocaat Familierecht Tilburg   Kevin Scheper - advocaat Familierecht Tilburg

 

Naast de Huwelijkse voorwaarden-APK biedt De Voort Advocaten | Mediators ook de Alimentatie-APK. Dan berekenen wij uw te ontvangen of te betalen alimentatie opnieuw na een verandering van de situatie. Voor ondernemers die hun complete juridische huishouden willen laten controleren is er de Ondernemings-APK. De Starters-APK biedt de juridische basis voor startende ondernemers.