Secties:
Branches:

Aansprakelijkheidsrecht

In feite vormt het aansprakelijkheidsrecht de bottleneck waar het in de advocatenpraktijk in de breedste zin des woords om draait. Zonder aansprakelijkheid geen recht op vergoeding van schade. Waar gesproken wordt over aansprakelijkheid komt ook het verzekeringsrecht om de hoek kijken. De vakgebieden aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht gaan hand in hand.

Specialistische kennis aansprakelijkheidsrecht
Voordat  aansprakelijkheid is gevestigd, dienen binnen elk specifiek vakgebied (ondernemingsrecht, arbeidsrecht, ongevallenrecht) de nodige drempels te worden genomen. De praktijk leert dat de normen voor aansprakelijkheid nogal uiteen lopen. Het is dus zaak om specialistische kennis over aansprakelijkheidsrecht in huis te hebben. Deze kennis hebben de advocaten van De Voort Advocaten | Mediators in huis. Vanuit de branchegroep aansprakelijkheidsrecht worden binnen De Voort Advocaten | Mediators voor de verschillende rechtsgebieden kennis en know how aangedragen, gebundeld en gemonitord, zodat kwaliteit gewaarborgd is.

Contactpersoon branchegroep aansprakelijkheidsrecht: mr. Dirk Hensen. Neem contact op met mr. Dirk Hensen via d.hensen@devoort.nl of via telefoonnummer: 013 - 466 88 30.

 

SECTIELEDEN