Juridische vacatures

De Voort Advocaten | Mediators is gevestigd te Tilburg en blinkt uit op het gebied van juridische dienstverlening.

Onze circa 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. Samen uitblinken is waar we voor staan.

------------------------------------------------------

Open sollicitaties

De Voort Advocaten | Mediators is een Tilburgs advocatenkantoor dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Onze circa 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven Team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. We zijn open, eerlijk en werken pragmatisch. Samen uitblinken is waar we voor staan.De Voort Advocaten | Mediators is voortdurend op zoek naar talent. Ben je gedreven en ambieer je een carrière als advocaat? We zijn een middelgroot kantoor dat presteert op hoog niveau door samen uit te blinken. De Voort is een inspirerend kantoor dat het belangrijk vindt dat je je professioneel en persoonlijk ontwikkelt. Je krijgt daar ook alle ruimte voor. Ons kantoor biedt veel specialisaties waar jij je in kunt gaan verdiepen. Samen werken, collegialiteit en een informele sfeer kenmerken het kantoor.

Open sollicitaties van juridische talenten kunnen gestuurd worden naar mr. Joost van Mierlo: j.vanmierlo@devoort.nl.

Meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken en jouw mogelijkheden in dat kader vind je in onze privacyverklaring sollicitanten.