Juridische vacatures

De Voort Advocaten | Mediators is gevestigd te Tilburg en blinkt uit op het gebied van juridische dienstverlening.

Onze circa 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. Samen uitblinken is waar we voor staan.

Op dit moment hebben we de volgende vacature:

Onze sectie Vastgoed & Overheden is met 4 advocaten zo samengesteld dat juridische bijstand wordt verleend ten behoeve van het gehele vastgoedtraject. Van onteigening van grond ten behoeve van een ontwikkeling, het opstellen en adviseren over ontwikkelingscontracten, het verlenen van bijstand bij de verlening van vergunningen, het oplossen van problemen bij de bouw, tot het opstellen van verhuur- en/of verkoopovereenkomsten.

Wij begeleiden gemeenten, aannemers en projectontwikkelaars, architecten, grondeigenaren en (andere) particulieren.

De sectie bestaat uit advocaten die zich vooral bezig houden met grondverwerving, gronduitgifte en omgevingsrecht en advocaten die zich meer richten op civiele zaken (contracten, bouw- en huurrecht).

Wij zoeken een advocaat-stagiair met een bijzondere belangstelling voor het ruimtelijke bestuursrecht. Wij bieden een interessante praktijk op een kantoor met een prettig, collegiale werksfeer. Als advocaat-stagiaire werk je aan je vakkennis en vaardigheden, zodat je niet alleen een goed jurist wordt maar vooral ook een uitstekend advocaat. Je krijgt op ons kantoor alle ruimte om zo snel mogelijk je eigen praktijk te ontwikkelen in het ruimtelijk bestuursrecht.  

Als kandidaat dien je te beschikken over een goed juridisch inzicht, een ondernemersmentaliteit/ commerciële instelling, goede communicatieve vaardigheden en de ambitie een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de sectie en ons kantoor en bij voorkeur dus affiniteit met het (ruimtelijk) bestuursrecht.

Kandidaten wordt verzocht zo spoedig mogelijk en in ieder geval vóór 15 december 2017 een motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen te sturen naar a.coppelmans@devoort.nl.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mr. Angela Coppelmans of met mr. drs. Els Huisman via 013 - 466 88 62 of via voormeld e-mailadres.

 

    ----------------------------------------------------------------------------

Open sollicitaties

De Voort Advocaten | Mediators is een Tilburgs advocatenkantoor dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Onze circa 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. We zijn open, eerlijk en werken pragmatisch. Samen uitblinken is waar we voor staan.De Voort Advocaten | Mediators is voortdurend op zoek naar talent. Ben je gedreven en ambieer je een carrière als advocaat? We zijn een middelgroot kantoor dat presteert op hoog niveau door samen uit te blinken. De Voort is een inspirerend kantoor dat het belangrijk vindt dat je je professioneel en persoonlijk ontwikkelt. Je krijgt daar ook alle ruimte voor. Ons kantoor biedt veel specialisaties waar jij je in kunt gaan verdiepen. Samen werken, collegialiteit en een informele sfeer kenmerken het kantoor.

Open sollicitaties van juridische talenten kunnen gestuurd worden naar mr. Joost van Mierlo: j.vanmierlo@devoort.nl.