Juridische vacatures

De Voort Advocaten | Mediators is gevestigd te Tilburg en blinkt uit op het gebied van juridische dienstverlening.

Onze circa 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. Samen uitblinken is waar we voor staan.

BEGINNEND OF GEVORDERDE ADVOCAAT-STAGIAIRE (M/V) SECTIE ARBEIDSRECHT

De sectie arbeidsrecht bestaat uit negen advocaten met passie voor het rechtsgebied dat zich richt op vraagstukken rondom de arbeidsverhouding. Binnen de sectie staan kwaliteit en samenwerking voorop. De kwaliteit wordt zichtbaar in de snelheid, het kennisniveau en het strategisch denken van onze advocaten. De samenwerking door de combinatie van zelfstandig en in teams werken, de onderlinge kennisdeling en door de hoge mate van collegialiteit.

De sectie werkt voor bedrijven en organisaties in alle segmenten en door het hele land. Naast een regionale focus is de sectie landelijk actief op het gebied van collectief arbeidsrecht. Naast particuliere ondernemers, behoren (semi-)overheden, vakorganisaties en werkgeversverenigingen tot de clientèle. De sectie focust zich naast de algemene arbeidsrechtelijke praktijk (bijvoorbeeld ontslag, ziekte, reorganisatie, conflicten) op de onderwerpen privacy, pensioen, ambtenaren en arbeidsomstandigheden & arbeidstijden. Het medezeggenschapsrecht is in een aparte sectie ondergebracht, maar er zullen eveneens met grote regelmaat werkzaamheden op dit bijzondere rechtsgebied plaatsvinden.

De sectie is op zoek naar een juridisch medewerker die de ambitie heeft op korte termijn advocaat-stagiaire te worden of een reeds beëdigde advocaat-stagiaire die de wens heeft naar ons kantoor over te stappen. Ook gevorderde stagiaires worden met nadruk uitgenodigd te reflecteren.

Als (beoogd) advocaat-stagiaire gaan wij uit van uitstekende juridische kennis en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden om hieraan uiting te kunnen geven. Aanvullend zoeken wij goede contactuele eigenschappen, het zijn van een teamplayer en het hebben van een sociale en collegiale persoonlijkheid. Naast een regionale focus is de sectie landelijk actief op het gebied van collectief arbeidsrecht.

Wanneer een sollicitant niet reeds beëdigd is als advocaat-stagiaire, wordt de aanstelling tot advocaat-stagiaire vooraf gegaan door een arbeidsovereenkomst voor zes maanden in de functie van juridisch medewerker. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een dienstverband als advocaat-stagiaire.

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag solliciteren?

Stuur dan jouw CV en cijferlijst vergezeld van een motivatiebrief aan dr. mr. Steven Jellinghaus, e-mail: s.jellinghaus@devoort.nl. Eventuele vragen kun je eveneens via het genoemde mailadres stellen.

Meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken en jouw mogelijkheden in dat kader vind je in onze privacyverklaring sollicitanten.

--------------------------------------------------------------------------------------

Open sollicitaties

De Voort Advocaten | Mediators is een Tilburgs advocatenkantoor dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Onze circa 25 advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven Team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. We zijn open, eerlijk en werken pragmatisch. Samen uitblinken is waar we voor staan.De Voort Advocaten | Mediators is voortdurend op zoek naar talent. Ben je gedreven en ambieer je een carrière als advocaat? We zijn een middelgroot kantoor dat presteert op hoog niveau door samen uit te blinken. De Voort is een inspirerend kantoor dat het belangrijk vindt dat je je professioneel en persoonlijk ontwikkelt. Je krijgt daar ook alle ruimte voor. Ons kantoor biedt veel specialisaties waar jij je in kunt gaan verdiepen. Samen werken, collegialiteit en een informele sfeer kenmerken het kantoor.

Open sollicitaties van juridische talenten kunnen gestuurd worden naar mr. Joost van Mierlo: j.vanmierlo@devoort.nl.

Meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken en jouw mogelijkheden in dat kader vind je in onze privacyverklaring sollicitanten.