Ondersteunende vacatures

Samen uitblinken: steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij ervoor dat onze kantoren er weer tip top uit zien?

De Voort Advocaten | Mediators is op zoek naar een medewerker Huishoudelijke Dienst die samen met een collega zorgdraagt voor de interieurverzorging en schoonmaak van onze kantoren en bedrijfsruimten.

Vacature: medewerker Huishoudelijke Dienst
16/20 uur per week

Wie zijn wij?

De Voort Advocaten | Mediators is een advocatenkantoor gevestigd te Tilburg dat uitblinkt op het gebied van juridische dienstverlening. Onze advocaten en het ondersteunend personeel vormen een sterk, gedreven team. Samen werken we snel, accuraat en doelgericht om onze klanten maximaal te ondersteunen. Samen uitblinken is waar we voor staan. Wij zijn een werkgever die investeert in onze medewerkers! Voor meer De Voort Advocaten | Mediators kijk op www.devoort.nl.

Wat ga je doen als medewerker Huishoudelijke Dienst?

Als medewerker Huishoudelijke Dienst zorg je voor een schoon, verzorgd en gastvrij interieur binnen onze organisatie. Je verzorgt en maakt alle bedrijfsruimten en materialen die behoren tot het interieur van het kantoor schoon. Hiermee lever je een bijdrage aan een gastvrije en veilige omgeving binnen het bedrijf.

De werktijden zijn van 06.00 tot 10.00. Dit betekent dat je ook buiten de kantooruren aan de slag zult gaan.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden en onderhoudt hierin het contact met je collega’s binnen de organisatie.

Ook vinden we het belangrijk dat je proactief bent en signalen oppikt die bij kunnen dragen aan de toegankelijkheid en representativiteit van onze organisatie.

Wat heb jij ons te bieden?

Jij bent iemand die het overzicht niet uit het oog verliest, maar juist ook aandacht heeft voor de kleine details. Je hebt een representatieve en klantvriendelijke uitstraling en wilt bijdragen aan de positieve beeldvorming van onze organisatie. Je bent niet bang om het initiatief te nemen, bent flexibel en kunt goed samenwerken. En bovendien staat kwaliteit bij jou voorop!

Verder vragen wij:

  • tenminste 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie en werkomgeving;
  • geroutineerd kunnen werken met de schoonmaakmaterialen die aanwezig zijn;
  • je woont binnen 30 minuten reisafstand van ons kantoor.

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging;
  • 24 vakantiedagen en 6 atv-dagen op basis van een full-time contract;
  • Een marktconform salaris en een pensioenregeling;
  • Leuke kantooruitjes en iedere laatste donderdag van de maand een kantoorborrel.

Waar kan ik solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag solliciteren? Stuur dan jouw cv vergezeld van motivatiebrief aan Christel Teurlings, email: ct@devoort.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Christel Teurlings, via 013 – 466 88 88.

Meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken en jouw mogelijkheden in dat kader vind je in onze privacyverklaring sollicitanten.