Studenten

Studenten De Voort Advocaten | Mediators

De Voort Advocaten | Mediators biedt aan ambitieuze rechtenstudenten, die zich in de afrondende fase van hun masterstudie bevinden (inclusief civiel effect), de mogelijkheid om werkzaam te zijn als studentjuridisch medewerker voor twee dagen in de week.

Als studentjuridisch medewerker draai je echt mee in de dagelijkse praktijk van de advocatuur. Onder meer literatuur- en jurisprudentieonderzoek, dossieronderzoek en het opstellen van processtukken en brieven behoren tot je taken. Je werkt voor diverse advocaten waardoor je in aanraking komt met verschillende rechtsgebieden.

De Voort Advocaten | Mediators is voortdurend geïnteresseerd in gedreven, enthousiaste studenten, met goede studieresultaten en die sociaal goed onderlegd zijn.

Voor meer informatie over studentjuridisch medewerker kun je terecht bij Steven Jellinghaus, s.jellinghaus@devoort.nl of 013 466 88 84.

Meer informatie over hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken en jouw mogelijkheden in dat kader vind je in onze privacyverklaring sollicitanten.

Helaas kennen wij niet de mogelijkheid voor een student-stage.